Skip to content

Experts

De mensen achter ons succes

Maurits
Maurits van Kuyk

Marketing

Resultaatgerichte marketingspecialist met een uitgebreide achtergrond in sales. Hierdoor vormt hij de ideale brug tussen marketing en sales. Ik spreek de 'full funnel' taal.

Victor
Victor van den Berg

Strategie

Strateeg, vader, ondernemer - hij heeft het allemaal gedaan. Hij heeft meerdere bedrijven opgericht, geleid en verkocht. Ik ben een ondernemer in hart en nieren, met een focus op de lange termijn.

Sjeel
Sjeel Mensink

Projectmanagement

Een energieke projectmanager - vertaalt met enthousiasme goede ideeën naar gewenste resultaten. Ze excelleert in projectsturing, multidisciplinaire samenwerking en het creatief tot leven brengen van projecten met oog voor detail en kwaliteit.

Kees-Martijn
Kees Martijn Segaar

Sales

Strategische allbound sales specialist met een praktische en resultaatgerichte aanpak. Niet alleen zeggen hoe het zou kunnen werken, maar het ook praktisch bewijzen.

Maarten
Maarten Stoffels

Content

Content maken met toegevoegde waarde. Dat is wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Met heldere contentdoelstellingen help ik uiteenlopende opdrachtgevers met white papers, webcopy, blogs, social media en vertalingen.

Guillaume
Guillaume Besomen

Design

Veelzijdige visual designer met een sterke focus op het ontwikkelen van crossmediale communicatie middelen. Ik help graag mee aan het vormgeven van effectieve marketingcampagnes.

Bernadette-1
Bernadette Eckebus

PR

Een ervaren freelance PR expert die zich van strategie tot uitvoer inzet voor organisaties die goed doen voor mens en/of planeet. Ik geloof in samen het verschil maken.

Mattijs
Mattijs Dellemijn

Finance

Financial met affiniteit met marketing en sales. Analytisch en tech savvy. Passie voor een door data onderbouwde marketing en sales aanpak met een meetbare ROI.

Marco
Marco Polderman

Development

Ervaren softwareontwikkelaar met een passie voor nieuwe concepten. Ik sta klaar om ondernemers te helpen hun online dromen waar te maken.

Partners

Samenwerking staat centraal
bij alles wat we doen