Skip to content
Banner

Ready. Set. Grow.

Groeien vanuit een stevig fundament

In 4 stappen naar groei

In 4 stappen naar groei
 • Onze aanpak 1

  ready-icon

  Scan

  Phase 1. Ready

  We maken een deepdive in het bedrijf.  We scannen alle facetten om een helder beeld te creëren waar jullie staan. Van de techstack tot aan de huidige 'way of work, alles nemen we onder de loep. Alles wordt vastgelegd in een waardevolle rapportage: de essentiële basis om van start te gaan. Met de inzichten uit de rapportage kan je namelijk direct aan de slag. 


 • Onze aanpak 2

  set-icon

  Tactische planning

  Phase 2. Set

  Op basis van de rapportage maken we een tactisch en multidisciplinair full funnel plan. Wij zetten een neutrale pet op en bekijken welke aanpak past bij jouw bedrijf. In het plan van aanpak werken we alles uit: van de campagne tot aan de deal. Inclusief een realistische inschatting van de benodigde resources en investeringskosten. 

 • Onze aanpak 3

  grow-icon

  Validatie

  Phase 3. Grow

  Fase 2 akkoord? In fase 3 gaan we goed voorbereid uit de startblokken. We voeren samen het full funnel plan uit in de praktijk. Werkprocessen worden gemaakt en campagnes gerealiseerd. Iedere stap wordt gevalideerd op basis van data. Tijd voor serieuze groei.

 • Onze aanpak 4

  spaceship-icon

  Borging

  Phase 4. Futureproof

  In de laatste fase gaat het om de borging in de organisatie en continuïteit in groei. Het doel van deze fase is dat jullie steeds meer resources en kennis in huis hebben om data gedreven te groeien: nu en in de toekomst. Wij blijven natuurlijk betrokken voor advies en ondersteuning.

Samen succes vieren

Samen succes vieren

We begrijpen dat het uitdagend is als je wil groeien, maar niet weet wat de juiste aanpak is. Met Phase-IV pak je jouw groei serieus aan. Het doel is om naast resultaten te behalen ook om data op te bouwen: wat werkt wel en wat werkt niet? Dat maakt jullie groei futureproof. Wij kijken ernaar uit om geprikkeld te worden door jouw ambitieuze plannen en KPI's. En die behaalde successen? Die vieren we natuurlijk samen.

Phase-IV, serieus over groei.